Otkup mobilnih telefona Beograd

Otkup mobilnih telefona Beograd

Kupujem nove i polovne telefone

Imate mobilni telefon koji Vam ne treba? Dobili ste nov telefon preko operatera koji želite da prodate? Na pravom ste mestu. Kupujem mobilne telefone svih proizvođača, nove i polovne, sa garancijom ili bez. Prednost imaju noviji mobilni telefoni starosti do 2 godine ali i drugi dolaze u obzir.


otkup samsungSamsung, Apple iPhone, HTC, Nokia, Motorola, LG, Sony, BlackBerry, Huawei, Alcatel, ZTE, Acer, Dell, Panasonic, Prestigio, Sonim i drugi… 

Pre nego što me pozovete, ne bi bilo loše da se informišete o trenutnoj tržišnoj vrednosti telefona na nekom od brojnih sajtova sa oglasima. Imajte u vidu da telefone ne kupujemo za ličnu upotrebu nego za dalju prodaju pa ih plaćamo ispod cene po oglasima za takav model.

Ukoliko se odlučite da prodate Vaš mobilni telefon, potrebno je da prikupite svu prateću opremu koja se dobija uz uređaj (punjač, usb kabl, slučalice, memorijska kartica), kao i garantni list sa fiskalnim računom (ukoliko posedujete). Takođe je poželjno da imate originalnu kutiju od uređaja, na kojoj je ispisan IMEI broj koji se pokapa sa onim u telefonu (može se pročitati ispod baterije mobilnog telefona ili na ekranu kada ukucate *#06#). Ne bi bilo loše da iz telefona izbrišete sav lični sadržaj i vratite ga na fabrička podešavanja.

 

Ukoliko uz mobilni telefon nemate adekvatan dokaz o poreklu (fiskalni račun, garantni list), OBAVEZNO ponesite ličnu kartu ili pasoš na uvid.

Otkupljujem ISKLJUČIVO legalne uređaje! Ukoliko imate kraden ili nađen telefon odnesite ga u najbližu otkup mobilnih telefonapolicijsku stanicu. Otkup takvih mobilnih telefona me ne zanima.

Ukoliko uz telefon imate garantni list, imajte na umu i činjenicu da on važi samo ako je ispravno popunjen – sa datumom, pečatom i potpisom prodavca uz fiskalni račun. U suprotnom Vam ne mogu priznati garantni list kao važeći i otkupna cena je u tom slučaju nešto niža.

Najbolje otkupne cene, najbrža isplata!

Otkupne cene se svakodnevno menjaju i formiraju se na osnovu zakona ponude i potražnje. Naše otkupne cene su obično oko 10-20% ispod trenutne tržišne vrednosti uređaja. Te cene se često dosta razlikuju od cena novog uređaja u prodavnicama, tako se na primer mobilni koji u radnji košta 700 evra u oglasima može naći za 300 evra… S obzirom da je reč o brzoj prodaji, plaćam više nego korektno, dosta više od konkurencije i radnji i servisa u Beogradu.

Pre nego što se odlučite za prodaju, predlažem Vam da se na više mesta informišete o otkupnoj ceni kako bi se uverili da plaćam najbolje!
Vrednost Vašeg mobilnog telefona možete proveriti na oglasima kao što su Mobilni svetHalo oglasiKupujem Prodajem i drugi…

Na raspolaganju sam za bilo koji vid saradnje, svaki dogovor je moguć.

Za više informacija kontaktirajte me na broj telefona 064/980-4444 poziv/SMS ili mailom na otkuptelefonabg@gmail.com

Otkup telefona na veliko i malo!

Ukoliko imate ili planirate da nabavite veće količine mobilnih telefona za prodaju na pravom ste mestu. Otkupljujem i telefone sa domaćih mreža, MTSTelenorVIP, kao i telefone iz inostranstva. Kupujem i telefone koji su zaključani i ne mogu se koristiti sa karticama domaćih operatera (sim lock).otkup mobilnih telefona 2014 iphone 5c