Otkup polovnih telefona Beograd

Otkup polovnih telefona Beograd

Kupujemo polovne mobilne telefone

Kupili ste novi mobilni telefon i želite da se rešite starog? Želite da kupite novi telefon ili zamenite stari za novi? Na pravom ste mestu!

Vršim otkup polovnih mobilnih telefona po najboljim cenama u gradu. Otkupljujem skoro sve modele, svih poizvođača, Samsung, Apple iPhone, HTC, Nokia, LG, Motorola, Huawei, ZTE, Alcatel, Sony, otkup polovnih telefonaBlackBerry i druge…

Prednost imaju modeli starosti do 2 godine ali i ostali dolaze u obzir. Otkupne cene variraju u zavisnosti od stanja mobilnog telefona, prateće opreme koja ide uz telefon. Važeći garantni list, fiskalni račun i originalna fabrička kutija su poželjni i utiču na cenu pri otkupu.

Prvenstveno kupujem ispravne i potpuno funkcionalne uređaje. Ukoliko mobilni telefon ima neku manu ili kvar, obavezno to naglasite jer se svaki uređaj kompletno testira prilikom otkupa. Vršim otkup i zaključanih mobilnih telefona (sim lock) sa domaćih mreža, MTS, VIP, Telenor ili iz inostranstva. Otkupna cena takvih telefona je niža u zavisnosti od cene otključavanja. Mobilne telefone koji ne mogu da se otključaju i da se koriste na domaćim mrežama otkupljujem kao neispravne za delove.

Otkup neispravnih ili poluispravnih mobilnih telefona

Neispravne mobilne telefone kupujem za delove i njihova cena je uvek drastično niža u odnosu na isti aparat u ispravnom stanju. Otkup polovnih mobilnih telefona vršim isključivo od vlasnika uz lični dokument (lična karta ili pasoš) na uvid. Polovne mobilne telefone sumnjivog porekla ne otkupljujem.

Otkup polovnih mobilnih telefona vršimo isključivo u Beogradu, slanje poštom i kurirskim službama ne dolazi u obzir jer se prilikom otkupa mora precizno i temeljno utvrditi stanje i funkcionalnost uređaja.

Otkupne cene polovnih mobilnih telefona

Polovne mobilne telefone plaćam oko 10-30% manje od prodajne cene istog modela u istom ili sličnom otkup polovnih mobilnih telefonastanju u oglasima. Cene polovnih mobilnih telefona možete proveriti u oglasima kao što su Mobilni svetKupujem Prodajem ili Halo Oglasi. Imajte u vidu da su cene po oglasima mahom nerealne i da se mobilni telefoni nikada po tim cenama zapravo i ne prodaju.

Možete me kontaktirati telefonom na broj: 064/980-4444 (poziv/SMS) ili putem maila: otkuptelefonabg@gmail.com

Obavezno opišite u kakvom je stanju telefon, koliko je star, šta ima od dodatne opreme, da li je pod garancijom i sa originalnom kutijom!